Okategoriserade

Senaste mätningen ger KD 6.1 procent

Bild: KD:s partiledare Ebba Busch Thor

I den senaste mätningen får nu Kristdemokraterna 6.1 procent vilket visar att KD alltid kommer mot slutet och då det närmar sig valet. Jag hoppas innerligt att Ebba Busch Thor nu också sträcker ut en hand till SD för samarbete, och att sen Moderaterna tar sig i kragen och gör det samma. Sverige måste ju byta kurs nu och inte styras i fyra år till med Socialdemokraterna, och med hjälp av dårarna i MP. Jag tror KD kommer landa på ungefär 8 procent och det skulle vara glädjande då de har många frågor som ligger mitt hjärta nära.

Ett samarbete mellan SD, KD och M skulle vara den ultimata lösningen alltså, så kommer KD bort från galningarna i L och C. Framför allt har ju Annie Lööf, och hennes numera helt sunkiga Centerparti, visat att de vill driva någon slags miljösocialistisk politik och inte alls den bergerliga politik Centern är kända för. Att sitta i en allians med L och C tror jag varken Moderaterna eller Kristdemokraterna vill. Så en koalition med SD, KD och M är vad jag tror kommer bli lösningen efter 9/9.

Ulf Kristersson och hans Moderaterna måste ju koppla sig loss nu från Liberalerna och Centerpartiet och komme med i en union av SD, KD och M. Den lösningen skulle ju vara superb och Sverige skulle få en stark regering.

M.S

Annonser