Okategoriserade

Klimatminister Isabella Lövin (MP) har flugit för 1,5 miljoner kronor under denna mandatperiod.

Att vissa inte lever som de lär ja det står klart då man läser om Isabella Lövin och hennes vansinniga flygande världen över alltså! Hennen New York-resor betalade hon i genomsnitt 28000 kronor för, alltså det är ju inte klokt!

– Det finns ingenting som säger att man inte ska flyga i business, säger Isabella Lövin när Expressen konfronterar henne med uppgifterna. Finns bara ett ord för hennes resande – pampfasoner. Inget annat.

Det är alltid mycket lättare attt handla när det inte är ens egna pengar. Klimatminister Isabella Lövin (MP) har flugit för 1,5 miljoner kronor under denna mandatperiod. Alltså detta måste ju få konsekvenser, så här får det ju bara inte gå till.

Expressen kan i dag avslöja att hon ofta väljer dyra business class-biljetter, trots regeringskansliets riktlinjer om att välja det billigaste alternativet. Att välja de billigare allternativen ska väl nästan vara en regel tycker man men Isabella vill tydligen ha champagne och kunna sträcka ut benen.

Expressen

Annonser

1 svar »