Europa

Video: Afrikanska migranter förstör södra Italien

De väller in från havet i hundratal per gång och i samma stund som de kommer i land, ja så tar de ut sin enorma glädje genom att börja slå sönder allting i deras närhet, skrikandes – Allahu Akbaar, – Europa är vårt.

Det är skrämmande att se alltså och tänker man lite på teorin eller ”myten” om Eurabia, ja då blir man verkligen mer än lite uppskrämd.

Länderna i södra Europa med sin kustremsa mot Nordafrika, de måste nu säga stopp så att de faktiskt begriper att det är lönlöst att komma nu i sina blåa vraklika båtar.

Europa har liksom redan tagit sin beskärda del av galningar och Nordafrikanska rövare.

Att de nu tror de ska ta vårt Europa ifrån oss, ja det visar ju på både på totalidiotism och helt vansinniga tankegångar.

För hur i helsike skulle de klara en sådan enorm sak, när de inte ens klarar av att hålla sams hemma i Afrika i sina sönderbombade plåtskjul till hus, någonstans i Nordafrika?

Muhammar Khaddaffi sa en gång att de hade provat att ta Europa med våld ett par gånger, – men nästa gång så tar vi Europa med barnvagnen.

Han må ha varit helt galen gamle Khaddaffi, men helt fel hade han verkligen inte på den punkten.

2 svar »

  1. Rebloggar på micaelsblogspot med texten: Dom beter sig sämre än djur, och det värsta är att kommer i en aldrig sinande ström, än så länge.

    Gilla

    • Helt rätt, de är mestadels krigstraumatiska, kriminella och rent livsfarliga individer som väl inne i Europa gör vad som helst för att få stanna, det har vi sett exempel på i Sverige – IKEA-mördaren. Detta måste få en lösning snart, för annars väntar några mycket mörka och hemska år fram över.

      Gilla