Brott

Politiskt våld – Vad görs för att hejda detta?

Killen på bilden blev alltså misshandlad i Sölvesborg bara för att han är Sverigedemokrat! Brutal misshandel i Sölvesborg – av politiska skäl. I lördags polisanmälde SD Sölvesborg två killar som vandaliserat våra valaffischer då de själva lagt ut en film på förloppet på sina sociala medier. Nu har alltså en oskyldig ung kille blivit rejält misshandlad som en ”hämnd” för denna polisanmälan.

”” Det som är det mest specifika i dagens Sverige, ja det är tyvärr hur våldet, trakasserierna, förföljelsen och hatet mot Sverigedemokraterna fullkomligt exploderat. Det är ok idag att ”slå på” en Sverigedemokrat. Det är ok att riva ner och vandalisera valaffischer och plakat. Det är ok att förfölja Sverigedemokrater. Varför har vi fått detta vidriga politiska klimat då, när dagens SD är så långt ifrån rasism, fascism, homofobi och nazism som det går att komma? De som brukar våld och trakasserar folk i SD de bryr sig inte om sånt för de är med i spelet bara för att få ta till våld, att slåss helt enkelt. Vänstern är alltid snabb att ta till våld. Vi minns exempelvis hur de i princip förstörde hela centrala Göteborg en gång i tiden och det hela slutade inte förrän en polisman i desperation tvingades skjuta en vänsterextremist-terrorist i ryggen så att den sårade nästan dog. Den autonoma rörelsen, BZ, Ung Vänster, AFA, Syndikalisterna och antifa är högst otrevliga organisationer med högst otrevliga individer. De bryr sig inte om lagar eller förordningar för att nå sina mål och pseudokommunisterna i Expo sitter och hånler när stormtrupperna rör sig i samhället. De tar sig helt enkelt friheten att få bruka våld mot meningsmotståndare och i detta fallet Sverige demokraterna. Det är nästan så man ibland önskade att SD hade ett eget slags skyddsgarde för att skydda utsatta och politiker med samma devis, alltså att det är helt ok att bruka våld mot dessa insnöade flumskallar. Våld är vidrigt men ett fenomen vi aldrig blir av med i samhället, det är en omöjlighet tyvärr. Men det står för okunskap, ondska och lågbegåvning. Det är inga högskoleelever som springer runt och misshandlar eller kastar knallskott efter folk. Verkligen inte. De har knappt gått ur grundskolan, missbrukar alkohol och droger och ger ett gräsligt och sorgesamt intryck. ”Poor White trash”. Undvik! ””

M.S