Musik

Musik: Svenska Black Metalgruppen Marduk med – The Hangman of Prague

I lilla samhället Krokek, lite utanför Norrköping och ganska nära Kolmården, där finns det en satanisk samling individer, och de är mer kända som Black Metalgruppen Marduk.

Ett av de absoluta toppbanden inom Black Metal. Och tillsammans med svenska Dark Funeral och även svenska Watain så är de klart den bästa Black Metalgruppen i Sverige.

De har varit med länge och släppt många plattor och låten – The Hangman Of Prague, det är klassiskt vrålös från början till slut.

På senare tid har en massa skitsnack och illvilliga rykten cirkulerat om att nazistinfluenser inom Marduk och Watains musik skulle vara en sanning, men det är vad det är – bara skitsnack.

Finns ingen som helst sanning i det, utan det var efter att Marduk släppte kanonplattan Frontschwein, som allt detta skitsnack började.

Rena tramset! Och både Watain och Marduk har nyligen på sina Facebooksidor tagit ett klart avstånd från sån skit som nazism, fascism eller rasism.

Det är avundsjuka konkurrenter som sprider dessa vidriga lögner. Rena idiotin alltså, varför skulle just Black Metal vara nazistinfluerad? Rena rama bullshitet alltså!

marduk2å Och enligt mig så är i alla fall Norrköpingsbandet Marduk Nordens just nu bästa Black Metalgrupp.

Bättre än både Dark Funeral och Watain med hästlängder.

De har sitt egna sound och sin säregna stil som vinner framgång, och de har inte komersialiserats som Watain och Dark Funeral har.

Marduk kör sin egna  okompromissbara Black Metal.

M.S

Youtube

Annonser