Islam

Islamistorganisationen Hizb ut-Tahrir uppmanar muslimerna att inte rösta

Bild: Hizb ut-Tahrirs flagga

Islamistorganisationen Hizb ut-Tahrir uppmanar alltså muslimerna i Sverige att bojkotta valet, och anledningen till det kan man ju bara sia om i stjärnorna om. Hur som helst visar ju detta på att dessa islamistiska organisationer, som verkar lite överallt i samhället, inte arbetar ett dugg för att muslimerna ska integreras in i det svenska samhällert utan tvärtom hela tiden hålla sig till det strikt islamistiska med kultur och traditioner från deras arabiska hemländer. Är det nu så att muslimer känner stark oro och rädsla för att ändå gå till vallokalerna och rösta, så måste det ju åtgärdas omedelbart, man ska ju inte bli tvingad till någonting som man inte kan ställa sig bakom. Denna islamistorganisation borde synas i sömmarna av SÄPO, men de har säkert god information om organisationen. Så ni muslimer som vill rösta 9/9 gå bara iväg till vallokalerna och rösta i valet, det är ju så det går till här i ert nya hemland!

Dagens Nyheter

Wikipedia om Hizb ut-Tahrir

 

Annonser