Okategoriserade

Socialdemokraterna, som tappar marginellt i den senaste mätningen, ser ut att gå mot ett katastrofval.

632@60

Bild: Stefan Löfvén

Ja så mycket skratt tror jag knappast det blir fram över för Stefan Löfén utan det blir nog mest att dricka gravöl. För Socialdemokraterna är just nu på god väg mot ett katastrofval och ingenting verkar kunna rycka upp dem ur avgrunden som de hamnat i.

Löfvén skrattar gott på bilden, men jag tror knappast han skrattar den 10/9 då valresultatet är klart. Utan det blir nog mer till att packa och lämna Sagerska Palatset och jobbet som statsminister och partiledare för S.

Jag vågar gissa på ett valresultat under 20 procent, vilket allt tyder på. Så han börjar väl snart spotta ur sig floskler och rent halvfascistoida kommentarer i tron på att det skulle hjälpa, vilket det naturligtvis inte kommer att göra.

Sveriges befolkning vet ju nu vid det här laget vad Löfvén och Socialdemokraternsa står för, hur mycket han än skulle börja ljuga om.

Han sa i ett uttalande i en av kvällstidningarna nyligen – Jag satsar på fyra år till.

Herregud vilken mardröm det vore alltså. Vad har karln egentligen fått gjort?

Ja bland annat manipulerat dåren Annie Lööf och hennes Centerparti till att rösta igenom en amnesti för 9000 aghanska män.

Vilket kostade Sverige 5.4 miljarder kronor på en dag. Om folket istället fick rösta om den saken, ja då hade naturligtvis afghanerna nu varit nere i Afghanistan nu.

Vilket vore det mest logiska och det billigaste allternativet. Så hans tid är nu kommen och den 10/9 är vi av med honom.

Han dansade en sommar, och en alldeles för lång sommar!

Aftonbladet

Annonser

1 svar »