Okategoriserade

Avhopparna i S får nu nya toppjobb av Löfven – Svågerpolitik de luxe!

FB_IMG_1534547092813

Expressen har vid flera tillfällen uppmärksammat det faktum att Stefan Löfven på kort tid förlorat statssekreterare efter statssekreterare – de högsta chefstjänstemännen i departementen. Fyra av dem har dock fått nya välbetalda toppjobb av Stefan Löfven. Alliansledarna reagerar starkt. – Det är ju anmärkningsvärt att de nu placerar ut sina olika höga tjänstemän på toppositioner, säger Centerledaren Annie Lööf, och statsministerkandidaten Ulf Kristersson fortsätter: – Varför ledande statstjänstemän i regeringen väljer att lämna regeringen några veckor före valet tänker jag inte spekulera i. Det kan bara de själva veta. Men hade jag varit regeringschef så skulle jag tycka att det var väldigt besvärande att människor väljer att sluta, och att de själva medverkar till att människor lämnar skeppet före valet.

Så klart Stefan Löfvén nu smörjer upp de sina, och även de som lämnat det sjunkande skeppet, alltså som en riktig klassisk pampsosse. Hur mycket elände ska han ställa till med innan han lämnar Sagerska Palatset? Han måste bort och kommer försvinna som en dålig andedräkt man tandborstat bort på en söndagmorgon.

Mer på Expressen

Annonser

1 svar »