Okategoriserade

Video: Vänsterextremister skriker och förstör torgmöte med AfS

En grupp av vänsterelement och extremister skriker och gapar och förstör torgmötet med AfS.

Dessa lågbegåvade individer är rent ut sagt tröttsamma, och de kan inte tas på allvar utan mer som en manifestation av fjantar och dårar.

Jagsvaga individer som vill känna att de är viktiga och att de behövs, ett slags kroniskt mindervärdeskomplex. Det är mest synd om dem alltså.

M.S

Youtube

Annonser

4 svar »

  • Nej, de är så icke överraskande som alltid, de kommer liksom aldrig med något nytt utan ständigt detta om inga fascister på deras gator. Jag tror inte ens att en enda av dem kan förklara begreppet – fascism, utan det är lågbegåvning och flummiga utopiska drömmar helt dränkta i socialism och i en havererad politisk ideologi. Jag-svaga sökare som saknar gemenskap sen strunt samma vad det hela gäller utan bara de får känna tillhörighet….

   Gilla

   • De borde kriminaliseras då de flesta av dårarna är farligt nära begreppet – terrorist. Fienden till demokrati och yttrandefrihet och som i vissa lägen, som i Kärrtorp, är beredda att skada andra för sina politiska idéer. Han Emil fck ju sex års fängelse då han huggt ner en av NMR:s anhängare. Jag är verkligen ingen beundrare av NMR, men att hugga ihjäl folk efter sin politisk idé, nej det är bara så totalt galet som det kan bli

    Gilla