Brott

Unga flyktingar på droger och säljer sex. Våldtäkter och sexuella övergrepp vardagsmat på olika HVB-hem runt om i Malmö

Att man i Malmö nu tvingats placera flyktingungdomar och ensamkommande flyktingar på HVB-hem, i och runt Malmö, det har gett som resultat att ungdomarna har sex med personal på boenden, de säljer sex till olika suspekta personer, de glider ner i tungt narkotikamissbruk vilket ju måste ses som helt horribelt? Men när det gäller just Malmö, så är det ganska mycket som är just horribelt.

Bild: Narkotika i form av Tramadol

”” Sydsvenskan kan nu avslöja att barn och ungdomar på flera HVB-hem i Malmö misstänks ha blivit våldtagna, sexuellt utnyttjade, misshandlade, hotade och tvingade att delta i sprit- och drogfester hemma hos anställda vårdare.

Samma företag äger alla de utpekade HVB-hemmen.”” Alltså jag sitter här och blir mer än lite förbannad då jag tar del av detta, hur f*n kan det bara gå så snett?

Och vad är det för personer som driver dessa hem? De skulle ju fängslas, och det på lång tid. Sprit och knarkfester, sexuella övergrepp och regelrätta våldtäkter!?

Om en flicka:

”Detta initierades en kväll efter att hon kommit hem påverkad av alkohol och befunnit sig i ett berusat tillstånd.

Nattpersonalen ska då, enligt flickan, ha kommit in på hennes rum för att trösta henne, men istället närmat sig fysiskt och utfört sexuella akter med henne.”

Sydsvenskan

Annonser