Okategoriserade

Svensk polis dansar loss i Pridetåget – Utredningarna om våldtäkterna blir fler och fler

pridepoliser

Bild: Dansande polis i Pridetåget

Det kan kanske tyckas vara coolt, lite häftigt och även riktigt humoristiskt att se på vår svenska polis och hur han dansar loss i Pridetåget. De stackars kvinnor däremot som blivit utsatta för våldtäkt, eller ännu värre en gruppvåldtäkt, de ser nog inte humorn i det hela faktiskt.

Naturligtvis ska energin läggas på alla brottsutredningar gällande just de vidriga sexualbrotten, som uppgick till hela 19400 stycken år 2017. Och detta året blir det minst lika många sexualbrott anmälda.

Så bland allt dansande och allt showande så måste nog polisen istället fokusera till hundra procent på just de utredningarna som enligt mig är en stor skam för Sverige. Och att i utlandet numera mest ses som – våldtäkternas paradis, ja bara det gör ju en mer än lite förbannad.

Så vi får väl hoppas att polisen på bilden dansat klart nu, och att han börjar med att slipa uppklarningsprocenten på vardagsbrotten, som idag ligger på skandalöst låga 2.7 procent. Och är det inte vidrigt att även sexualbrott som ex. våldtäkt numera ses som vardagsbrott? Sinnessjukt anser jag!

M.S

Annonser

1 svar »