Brott

Dagens bild: Sverige ett våldets land

Inte klokt att folk i Sverige sitter nästan som isolerade p.g.a att de råkat illa ut och hamnat i en våldssituation. Det kan lämna stora psykiska men och för livet om det vill sig illa. Det blir till ett trauma. De som drar runt i samhället och med hot och våld tror att de får respekt eller uppskattning är både sinnesförvirrade och imbecilla narrar. Det ska vara nolltolerans mot våld och hot i samhället, annars låter vi buset bestämma vilket de kan glömma att de ska få! Alla våldsdåd måste polisanmälas och det är mycket sådant som aldrig kommer på tal då många känner sig besvärade med att hålla på med polisanmälningar, men det måste gå den vägen. Sverige – Gangsterlandet. Rån, misshandel och olaga hot ska alltid anmälas!

M.S

Annonser

1 svar »