Dårskap

En bild som visar absurditeten i Sverige

idiotpolitikerörebro

Bilden är visserligen från januari 2015 men lika aktuell idag som då, och här ser man ett uttryck för idiotism och ett helt galet sätt att se på problemen.

Skulle IS-terrorister få terapi och arbete i Sverige, när de varit med i ett av historiens mest blodtörstiga och brutala mördarmaskineri?

Knappast va?

För det första så ska de inte komma tillbaka till Sverige, och återvänder de så ska de fängslas och dömas till livstids fängelse för alla mord, våldtäkter och all tortyr som de använt sig av.

De är inte välkomna hem utan borde stanna där nere för gott. Medborgarskapet skulle dras in och de skulle vara bannlysta för att komma till Sverige fler gånger.

IS är terrorism, jihadism och muslimsk extremism och bland det mest vidriga världen någonsin skådat i modern tid.

Nazityskland och Stalins utrensningar det är galenskap på hög nivå, och Islamiska Statens härjningar är i samma sektor och i samma division – av total och mordiskt vansinne.

Filmen är en ett år gammal rekryteringsvideo gjord av Islamiska Staten för att locka galningar till att komma ner och mörda, våldta och tortera människor, och sådana vidriga individer ska inte återvända till Sverige utan de har gjort sitt val och nu får de ta konsekvenserna för det.

M.S

Youtube

Annonser