Dårskap

Benny Andersson skänker ytterligare 100000 till F!

Bild: Benny Andersson och Gudrun Schyman

Vem minns inte vansinnet som Gudrun Schyman ställde till med då hon i Stockholm grillade och eldade upp 100000, pengar som Benny Andersson hade skänkt? Nu har musikern och den fd. ABBA-medlemmen sknkt ytterligare 100000 till F!, men lite oklart om Gudrun ska elda upp dessa också, men det skulle verkligen inte förvåna mig det minsta! Gudrun som varit/är kommunist bor ju fint nere i skånska Simrishamn och har säkerligen mer än en liten stadd kassa, så att elda upp 100000 är ju båda vidrigt men också just vad en gåsleverkommunist som Schyman skulle göra. Undrar hur många migranter hon och maken har öppnat hemmet för? Troligtvis inte en enda själ för det är ju bara de ”vanliga” medborgarna som ska göra det, för hon svävar lite mer ovanpå och det gäller sålunda inte för henne.

Musikern och den tidigare Abba-medlemmen Benny Andersson skänker 100 000 kronor till Feministiskt initiativs valfond, skriver partiet i ett pressmeddelande. Andersson har skänkt pengar till partiet förut. Inför valåret skänkte han 100 000 kronor och 2009 skänkte han en miljon. – Benny Andersson har varit med och stöttat F! från början. Han är en trogen supporter som förstår att det tar tid att förändra men att det inte är någon anledning att ge upp, säger partiledaren Gudrun Schyman.

Att stå ute bland journalister och vanligt folk och slänga 100000 på grillen, ja det är vidrigt, kriminellt och visar en sida av Gudrun Schyman man kunnat ana och den platsen i Stockholm där grillfesten låg, det är endast några hundra meter ifrån ett stort härbärge. En plats dit människor går för att vila ut lite, äta något varmt mål och få lite social kontakt och jag tror att om hon istället skänkt pengarna dit så hade folk sett det som varmhjärtat, frikostligt och en generös gest. Men nu valde hon istället att elda upp pengarna. Det är säkerligen inte så svårt om man själv har gott om pengar, men tanken går osökt till alla de som sitter på härbärgen utan en enda krona.

Video: Gåsleverkommunisten Schyman eldar upp 100000 kronor

Min bild av den gamla avdankade socalarbetaren och socialassistenten Gudrun Schyman är i alla fall klar, och det har inte det minsta med hennes alkoholproblem att göra utan för mig är hon en kommunist / feminist som verkligen inte lever som hon lär. Det kan undersåtarna göra för hon och de andra personerna i hennes ställning, ja de svävar som vanligt lite över dem.

Omni

 

 

Annonser