Brott

Kampanj i USA – ”Pedophiles are people too, love is love”

Det sägs ibland att all skit kommer från USA och jag måste säga att jag är benägen att hålla med. Alla dessa förbannade Pridegalor, Pridefestivaler, flaggningar med gayflaggan och det förs nu alltså en diskussion om att nästan homosexualisera hela samhället. Vad värre är, det är tendenser till att få pedofili att gå från att vara en psykiatrisk störning till att bli en sexuell läggning. Det är helt sinnessjukt och detta har sina rötter i denna homosexualiseringskampanj som pågår dag efter dag. Detta måste ju få ett stopp alltså. Man ska aldrig acceptera något sådant och respekt? Nej knappast. Vissa verkar också ha glömt bort att sexuella övergrepp på barn är, förutom det störda beteendet, är brottsligt. Ska det vara så förbannat svårt att inse?

Bild:Facebook

M.S

Annonser