Brott

Vi håller på att förlora vårt Europa

bg

Hur Europa gradvis förfaller in i sexbrott, radikal islamism och in i en helt vansinnig massinvandring.
””Det är ju vad som kommer, först massinvandring och sen islamisering och ghettofiering och detta ger sexualbrotts-statistiken mer än en liten ”push” uppåt. Gruppvåldtäkter, överfallsvåldtäkter och grova sexbrott mot barn.
Det följer samma mönster i alla länder. Tyvärr. 2016 var jag runt och reste i hela Europa och i länder som Frankrike, Tyskland, England, Belgien och Holland och ja där fick man verkligen se och höra om hur just horribelt det blivit på senare tid.
Men det var i alla fall sista gången jag frivilligt besöker de nyss nämnda länderna. Hela Europa håller på att förstöras med extremistisk religion.
Av grav sinnessjukdom och en växande och radikal islamism utan dess like, och som då ger b.l.a det resultatet – att våldtäkterna blir så många så att polisen sorterar in det under vanliga brott.
Alltså ihop med snatteri och olaga hot. Ja, och cykelstöld. Merkel och Theresa May, de borde spärras in då de helt utan censur håller på att gå mot en diktatur, i Tyskland och i England alltså.
Jag var även i Polen, Ungern och Tjeckien också och de länderna sätter verkligen sin egen befolkning först och vägrar ghettofieras och islamiseras så det var riktigt glädjande att se och att ta del av.
Meningsmotståndare fängslas nu i Europa, och organisationer och politiska partier förbjuds och man manar nästan helt öppet till ännu mer massinvandring, och till ännu mer av islam – och det i alla dess sjuka former.
Snart har vi förlorat vårt Europa och det är dessa dårars fel!””
M.S
Annonser