Dårskap

Vad är det som inte är abnormt med kurvan på bilden?

Hanif Bali berömda asylkurva, han ansåg den gula linjen vara abnorm, och i jämförelse med den röda och den blå så är den ju just abnorm. DN och Wolodarski kör ett ”drev” nu om vikten av fakta i diskussionen om detta, lite som att han ska bestämma vad som är duglig fakta, även om att alla som ser på bilden ser direkt att gul kurva är abnorm. Wolodarski är ingen sympatisk människa, och jag tål han inte. Sitter på sitt rum och bossar på sin abnorma skittidning, och surar över att folk köper Hanif Balis abnorma kurva. Lite synd om denne mediemogul och streber. Läser det han skriver ibland och rent frankt så är det uselt. Tycker jag då alltså. Otrevlig sprätt med en arrogans i abnormitet runt hela abnorma honom. Usch.

M.S

Annonser