Brott

Utvecklingsstörd kvinna våldtagen av fyra män

3196

Alltså vad är det som skett med Sverige, det finns ju ingen gräns på hur helt åt helvete det gått. Fyra män gruppvåldtar en utvecklingsstörd kvinna och det är illamående nu när jag skriver om detta alltså. Vad är detta för män, de ska verkligen exponeras så fort de blivit dömda eller erkänner, och etniciteten borde man verkligen inte fundera länge över då denna sortens sexualbrott inte fanns förr i Sverige utan det exotiska beteendet är något som vi importerat allt sedan 1980 och fram till dagens datum.

De fyra männen höll fast kvinnan, som har en utvecklingsstörning, medan de turades om att våldta henne. Detta enligt ett åtal vid Solna tingsrätt.

– Varje målsägande som råkar ut för den här typen av handling mår oerhört dåligt. Det är självklart traumatiskt, säger kvinnans målsägandebiträde Gabriella Alnemark.

Den misstänkta grova våldtäkten ska ha skett i Bromma i västra Stockholm den 5–6 maj i år.

De misstänkta gärningsmännen höll fast kvinnan i armarna och benen samtidigt som de våldtog henne ”var för sig, men i en följd och växelvis”, enligt åtalet.

Kvinnan fick smärtor ett blåmärke och en spricka i underlivet av övergreppet.

De misstänkta – en 20-åring, två 19-åringar och en 17-åring – anhölls och häktades ett par veckor senare.

Alla fyra förnekar brott. Våldtäkten var enligt åtalet grov, ”dels med hänsyn till att de fyra tilltalade gemensamt förgripit sig på målsägande A, dels eftersom målsägande A lider av en utvecklingsstörning.” 

De misstänkta är inte svenska medborgare (vad var det jag sa nyss?). Åklagaren yrkar på att de ska utvisas ur landet.

Gabriella Alnemark är kvinnans målsägandebiträde. – Varje målsägande som råkar ut för den här typen av handling mår oerhört dåligt.

Det är självklart traumatiskt, säger hon.

Mer på Expressen

Annonser