Brott

Har denne sexualperverterade galning åkt fast?

Det vi kan se och bevittna här det många olika saker men främst en sjuk individ som begår sexuella övergrepp på ett sto.

Alltså blir han upphetsad på att fantisera om sex med djur och här har han alltså gått från att fantisera till att faktiskt löpa linan ut och begå sexuella handlingar mot ett sto.

Perverst, vidrigt och säkerligen ett resultat av att vara allvarligt psykiskt störd. De kriterier som staten åberopar ibland då vissa brottslingar får genomgå en lång och stor utredning.

Vi kan också se ett faktiskt brott, dels är det säkerligen olaga intrång, det p.g.a att stallet säkerligen är ägt av någon person eller något företag, och som verkligen inte vill ha den här sortens sinnessjuka besökare.

Vi kan också bevittna en sexualperverterad stund där mannen troligtvis känner hög sexuell njutning av de övergrepp han begår mot stoet.

Hur som helst så tror jag säkerligen att mannen är helt sinnessjuk och i ett skriande behov av vård, och det så att det kanske går att få honom på rätt köl via teurapi.

För så här kan han inte fortsätta länge till för antingen blir han ihjälslagen vid upptäckt eller så begår han andra sorters sexualövergrepp och åker in i fängelse eller på rättspsyk.

P.S

 

Annonser