Brott

Ytterligare en skjuten till döds på öppen gata i Malmö

Så var då ytterligare en person mördad i Malmö, skjuten till döds på öppen gata. Mördarna verkar ha struntat helt över risken att någon skulle se dem. De bryr sig inte ett smack över det utan ser gatorna som sina. 

Vid klockan halv tio på måndagskvällen sköts en man i Malmöstadsdelen Rosengård. Polisen kom till platsen bara två minuter efter det första larmsamtalet, men mannens liv gick inte att rädda.

– Det här är ett kameraövervakat område, i övrigt har vi inga gripande, säger Eva-Gun Westford, presstalesperson vid Malmöpolisen.

Det var vid 21.28 på måndagen som polisen fick larm om en skottlossning på Von Rosens väg, på Rosengård i Malmö.

Flera personer hade ringt in och berättat att de hört en skottlossning. 

– Uppringarna har pratat om höga smällar, skottlossning och en uppger att man hört fler än tre skott, säger Calle Persson, presstalesperson på polisens ledningscentral i region syd.

Expressen TV

Tekniker och vapenhund inledde sitt arbete med att säkra spår på platsen. –Polisen arbetar på plats och har påbörjat vittnesförhör, säger Calle Persson.

Enligt polisen finns det väldigt många olika vittnesuppgifter, men någon misstänkt hade sent på måndagsdygnet inte gripits.

– Vi har uppgifter från folk på plats och från folk som ringer in, och dessa behandlar vi utifrån att de kommer in så att vi förhoppningsvis kan få en klar bild över händelseförlopp och en misstänkt gärningsman, säger Calle Persson.

Ja då är det väl 17 personer ihjälskjutna på bara några månader och bara i Malmö, men vissa obskyra idioter påstår fortfarande att det är tryggare i Sverige i dag, än vad det var på 70-talet, riktiga dårar alltså och enbart avlönade av staten för att ljuga folket rakt upp i ansiktet.

Expressen

Annonser