Dårskap

Politiker vi minns: Tysklands förbundskansler – Angela Merkel

Tysklands förbundskansler – Angela Merkel, är en av Europas tyngsta politiker med stor makt inte bara i Tyskland utan i Europa också.

Tyskland är det folktätaste ländet med en befolkning på 82.67 miljoner medborgare, inte inräknat de många miljoner personer som inte redan blivit tyska medborgare.

Hon har under sin tid vid makten öppnat upp dörrarna för invandring på full gavel och mängder med invandrare, asylsökande och flyktingar har kommit till Tyskland.

Video: Hur mäktig är Angela Merkel?

Angela Merkel för en tyskfientlig politik och det är som att tyskarna fortfarande ska gå på knä över vad som hände under nazi-tysklands tid, vilket ju måste ses som rent sinnessjukt.

Det är längesen nu, och alla i Europa måste gå vidare, men att Merkel skulle stänga portarna eller börja föra en ”Orbanisk” politik, ja det ser mörkt ut utan hon ska i princip förstöra Tyskland och Europa.

Hon tillträdde makten i Tyskland 25 november 2005 och har under tiden liberaliserat regler och lagarna om migration, och det finns ett monumentalt agg mot Angela Merkel.

Och man undrar lite över hur länge hon ska sitta som förbandskansler, jag tycker att det liksom är dags att säga adjö.

Merkel är född 1954 så hon börjar ju komma upp lite i ålder, så nu vore väl ett utmärkt val att träda tillbaka?

Merkel kommer från en prästfamilj med anor från den polska staden Poznan. Så det finns bra blod i familjen, då polacker är ett riktigt hedersfolk, så om hon nu inte träder tillbaka, ja så kan hon ju gärna sluta upp att förstöra hela Europa med sitt svassande med flyktingar och med islam.

P.S

Wikipedia om Angela Merkel

 

Annonser