Dårskap

Snälla Björn Ranelid – Läste du inte om botarna?

ranelid

För varje krönika jag läser av Björn Ranelid, så blir jag mer och mer förbannad och övertygad om att Ranelid lider av en psykisk störning. Han svamlar alltså, och gör allt för att få exponeras i media. Jag gillade Ranelid skarpt förr, men efter att ha läst några av hans krönikor så framstår han numera som en idiot. Inget annat. Tvålfager och feminin författare av den sämre valören. Hans böcker är rena travestin och klyschorna haglar i det han skriver. Obegripligt att han ges spelplan att skriva sin nonsens alltså!

Nazisterna i Sverige är giftspindlar som en dag kommer att fastna i sina egna nät. Adolf Hitler är den mest misslyckade politikern och diktatorn i mänsklighetens historia och det är en välsignelse att han inte lämnade några barn efter sig.

Han sade inte och skrev inte en enda begåvad, intelligent och poetisk mening i sitt liv och han var en usel talare som hetsade sig i ordet tills fradgan rann ur hans mun.

Han ville bli konstnär eller arkitekt, men han saknade begåvning för det. Du kan inte skriva vackert, om du knyter din hand.

Hat och vrede äter en människa inifrån. Idrott, musik, bildkonst, dans, litteratur, film och teater känns inte vid några nationsgränser.

Fotbollen är världens största folkrörelse och där är alla nazister och främlingsfientliga varelser bannlysta.

Pelé kan vara den bäste fotbollsspelaren genom tiderna och han är svart. Han är en sann ambassadör för den sporten över hela världen.

I alla de största och mest lyckade fotbollsklubbarna finns det spelare från många nationaliteter och de är svarta, bruna, bleka, fräkniga, krullhåriga och deras ögon är blåa, grönaktiga och mörka som kastanjer och träslaget ebenholts.

Alltså, vad svamlar karln om egentligen? Det finns ju liksom knappt ett sammanhang!? Obegripligt hur jag såg Ranelid som en frisk fläkt och en rolig prick, för det är han verkligen inte. Inte på något enda sätt och vis!

Mer på Expressen

Annonser

2 svar »

 1. ‘Under the influence’, min bild av Ranelid. Hans deltagande i bensinreklam: ‘Tankad tankar’, då han inte ser nykter ut där …

  Till skillnad mot de svenska rikspolitikerna under 1930-40-talen, så stöder jag inte vad som hände i Tyskland då. Här är B.R. trots allt ute och cyklar med dubbelpunka (föga förvånande). Utifrån prestation, så var inte A.H. den mest misslyckade politikern/diktatorn i historien! Det har funnits de [socialister] som varit värre och de jag tänker först och främst på var de flesta samtida med A.H., men dagens tokvänster vägrar att acceptera något sådant faktum. A.H. var heller inte en usel talare, utan just raka motsatsen. En usel talare kan inte genomföra flera brandtal, inte ens ett enda och än mindre få majoriteten av befolkningen bakom sig som stöd. En idiot med välsmort munläder kan skörda mer framgång, än ett geni med verbala brister …

  Det skulle vara intressant att få veta vad Eva Bonnier (Hirschel) egentligen sade till B.R. Det första jag tänker på när jag hör talas om Zlatan, är hans enorma ego, är en diva och att han är beroende av duktiga medspelare, som kan leverera boll till honom. (Z.I. är ingen Ronaldo eller Messi, som har kapacitet att bygga upp ett spel/styra en match helt själv! Hans ego har dessutom hindrat honom att ställa upp i landslaget, något som är självfallet och en heder för en genuin svensk … Brukar skratta när jag är utomlands och hans namn dyker upp. Jag förklarar också varför …) Om det är det som E.B. åsyftar, så håller jag med till fullo angående B.R.. Produktivitet på bygger på någon form av noja, är inte förenlig med genuin kvalité … Det B.R. skriver om vad andra sagt till honom, kan jag tolka på flera sätt. Om formuleringarna han fått höra är så diffusa som han beskriver, så är just B.R.:s ego så stort att det tolkar till hans egen förmån. Att han inte är som andra svenska ‘författare’, behöver nödvändigtvis vara något positivt. Väger dessutom in att ett beroende inte är en förutsättning för att vara en författare. (De allra flesta människor är inte helt okänt mycket dåliga på att uttrycka sig under någon form av rus …)

  Det han skriver om nedvärdering och förtryckande, varför opponerar han sig då inte emot vad våra ‘folkvalda’, MSM och alla nyttiga idioter ägnar sig åt? Jo, för att han har inte tänkt färdigt, symptomatiskt nog …

  Första meningen i det sista stycket beskriver precis det han skriver om, i motsats till hur han formerar den. Att vara PK är ett försäljningsargument för honom. Alla kliver dock inte i den villfarelsen, lyckligtvis nog …

  Gilla