Brott

Knivdåd i Eslöv – Två kvinnor och en man skurna i bråk

Skåne verkar just nu vara våldsmetropol med många av landskapets kommuner i ropet. Landskrona, Helsingborg, Kristianstad och Malmö. Skjutningar, knivvåld och gangsterkriminalitet i den högre skalan. Fyra ihjälskjutna på några dagar i Malmö och en gangsterskjutning i Landskrona och även en gangsterskjutning i Kristianstad. Och ovanpå det ett knivdrama i Eslövs kommun. 

Polisen larmades till platsen strax efter klockan 23 på fredagskvällen till en ort i Eslövs kommun. Anledningen var uppgifter om ett bråk. Enligt polisen har en kvinna blivit misshandlad med ett tillhygge av någon form.

Hon fördes med ambulans till sjukhus. En man, som misstänks ha misshandlat henne, fördes också till sjukhus med ambulans med en skärskada. Enligt polisen tros han ha blivit skadad av en annan man. Den mannen har anhållits misstänkt för mordförsök samt grov misshandel efter att ha skurit en annan kvinna i handen.

Mannen som knivskadades är även han anhållen, han misstänks för grov misshandel av kvinnan. De inblandade uppges vara i 40-50-årsåldern. Deras inbördes relation är okänd. Polisen har i nuläget inga uppgifter om skadeläget för de två som fördes till sjukhus med ambulans.

Bakgrunden till bråket är oklart. – VI har inte mer information än så här i nuläget, vi ska höra de inblandade ordentligt samt även hålla förhör med vittnen som kan ha information om händelsen, säger Anna Göransson, pressinformatör vid polisens ledningscentral i region Syd.

Expressen

Annonser