Brott

Pedofil våldtog nioåring minst 40 gånger

barnvåldtäktsman

Samhället är idag sannerligen fullt av vidriga människor, det står ju helt klart då man läser om sådana här vidriga människor. Det tycks bara bli värre och värre med sexualbrott och sexuella övergrepp mot barn.

På hemorten var mannen i 30-årsåldern en välbekant småbarnspappa och idrottsledare. Ingen visste att han i fem års tid utsatte en flicka för sexövergrepp – från det att hon var nio år gammal. Mannen erkänner det mesta och döms till elva års fängelse.

När flickan i vintras berättade för sin mamma och hennes nye man greps mannen i 30-årsåldern och häktades. Han har suttit inlåst sedan mitten av januari och dömdes på torsdagen av Kristianstads tingsrätt.

Rättsprocessen har omgärdats av total sekretess för att skydda flickan. Domen slår fast att mannen tvingat sig på sitt offer från 2013, då hon var nio år gammal. Enligt hennes egna uppgifter handlar det om 100–250 tillfällen.

Inte klokt som det blivit i Sverige alltså! Det ena vidrigare än det andra, och det ser verkligen inte ut som att det ska bli bättre utan tvärtom.

Mer på Expressen

Annonser