Brott

Man åtalas för våldtäkt mot barn – Höll fast och våldtog

3196

Någon gång under juni år 2016 ska en man ha våldtagit ett barn, yngre än 15 år. I juni 2017 ska samma man utfört ytterligare en våldtäkt mot barn. Åklagarkammaren i Jönköping har nu väckt åtal mot mannen. 
Enligt stämningsansökan som lämnats in vid Jönköpings tingsrätt har mannen hållit fast barnets händer samtidigt som han genomförde sexuella handlingar med målsägaren.
Agerandet ska bland annat ha orsakad smärta och ömhet. Händelsen har inträffat i västra delarna av Jönköpings län, någon gång under juni 2016.
Var kommer alla perversa dårar ifrån? Vet inte alla om lagen och hur den ser på någon som har sex med ett barn under femton år? I Sverige har man inte sex med pojkar eller flickor under femton år!

Runt ett år senare, i början av juni 2017, ska mannen återigen ha våldtagit barnet. Denna gång på annan adress, men fortsatt i västra delarna av länet.

Mannen har enligt stämningsansökan tagit tag om barnets hals, tagit av henne kläderna och genomfört ett samlag mot barnets vilja.

Målsägaren ska ha försökt knuffa bort mannen flera gånger.

Enligt stämningsansökan ska mannen ha haft skälig anledning att anta att barnet var under 15 år. Som bevisning har åklagarsidan förhör med målsägaren, samt tre vittnen.

Det finns även en anmälan från socialtjänsten, chatthistorik mellan den tilltalade mannen och målsägaren som styrker att de haft samlag mot målsägarens vilja.

Det finns även en chattkonversation mellan målsägaren och ett av vittnena som styrker gärningarna och händelseförloppet.

Den tilltalade är under 21 år. Mannen nekar till brott.

Annonser