Politik

MP i Malmö – Vill bjuda in Sverigedemokraterna ”i värmen”

Nils Karlsson (MP) är välkänd som en fri och öppen tänkare. Det miljöpartistiska kommunalrådet i Malmö är en ständig fri och frisk fläkt i sociala medier.

På Twitter räds han inte för att gå emot partilinjen eller sin samarbetspartner Socialdemokraterna.

Alltid rolig, ständigt generös i sin kommunikation med motståndare, jämt med ett liberalt anslag och med en seriös inställning till behovet av att också bejaka allvaret.

Därför är det heller inte överraskande att det skulle bli just Nils Karlsson som gjorde det mest förbjudna en miljöpartist skulle kunna göra förutom att komma ut som klimatförnekare.

I en serie nattliga tweets för ett par dagar sedan menade Nils Karlsson att det var dags att tänka om. Det var dags att göra det otänkbara. Sverigedemokraterna ska bjudas in i värmen.

Det är ju enastående tänkt, att inte ha SD ute i kylan, som artikelns författare vill. Ett bakåtsträvande utan dess like och faktiskt ett beteende som en tjurig liten unge som är missnöjd för mamma har köpt fel leksak! Även om nu MP är just MP så är ju tankebanorna om samarbete med SD ett steg framåt och i rätt riktning. 

Kvällsposten

 

Annonser