Brott

Pervers polis utreds efter grova sexinviter

Perversa individer finns tydligen överallt, så även i poliskåren. Här har vi en riktig sådan som skickat grova sexinviter till en kvinna i Göteborg. 

En polisman i Göteborg internutreds efter att han ska ha skrivit till flera kvinnor i sociala medier och berättat om sina sexuella fantasier, skriver Aftonbladet.

”Skulle jag vilja ha dig som min lilla hora där jag bestämmer över dig totalt”, ska polismannen bland annat ha skrivit.

– Jag har sagt till honom att man uttrycker sig inte på det sättet och det har även gjorts en polisanmälan, säger Anders Börjesson, polischef i Göteborg city, till tidningen.

Vilken trevlig polisman som vill ha kvinnan som sin lilla hora, herregud vilken härlig inställning.

Enligt Aftonbladet har polismannen tagit kontakt med flera kvinnor via sociala medier som Instagram. Där ska han ha berättat om sina sexuella preferenser och fantasier.

Snygg bild men den väcker även lite aggressivitet i mig då den lockar! Jag skulle vilja stå där bakom, trycka dig framåt, forma håret till en tofs med min hand och dra det bakåt samtidigt som jag smiskar dig på rumpan med den andra”, ska han bland annat ha skrivit.

Flera kvinnor har svarat polismannen och sagt att de inte vill få den typen av kontakt. En kvinna ska också ha bett honom att sluta upp med det.

Mer på GT

Annonser