Brott

Ny skjutning i Malmö – En person skottskadad i Almvik

Återigen en skjutning i Malmö och denna gång i Almvik där en person hittades skottskadad. En man i 25-års åldern hittades sent på torsdagen skjuten och skadad. Han var dock lindrigt skadad och vid medvetande. Skottlossningen hände på en cykelbana.

Polis och ambulans skickades ut sedan uppringare larmat om vad man uppfattat som skottlossning. Ett stort polispådrag skickades till platsen. – En person har anträffats skadad och har blivit omhändertagen av ambulans, var det första beskedet från Anna Göransson vid ledningscentralen för polisen i Region syd. Mannen ska ha blivit skjuten på en cykelbana och sedan på egen hand tagit sig en bit bort från platsen. – Vi har flera enheter på plats och har även skickat en patrull till sjukhuset. Det är rutin. Vid midnatt fick polisen uppgifter från sjukhuset som tyder på att det rör sig om lindriga skador.

Mer på Expressen

 

Annonser