Dårskap

Smaklöst: Carolinas lyxliv i Nigeria – med stjärnan

”” Hur smaklöst är det inte att höra om denna bimbo som i fattigdomens Nigeria lever lyxliv och det är så vidrigt att jag mår illa och att hon inte har några studieskulder – det är klart som vatten. Lågbegåvad, jagsvag och sociopat med utåtagerande tendenser. Empatin den slängde hon nog på flygplatstoaletten innan flyget till Afrika. Samvete? Det tror jag ärligt talat att hon aldrig haft! ”” 

Carolina Wassmuth från Partille bytte liv för kärlekens skull och snart får hon sitt första barn tillsammans med den afrikanska popstjärnan May D. Nu berättar hon om parets lyxliv i Nigeria. – I Sverige kan jag gå till affären när jag vill. Men i Nigeria måste jag ha min livvakt, säger hon. Hon hade lyssnat på hans musik och fastnade för hans röst. Carolina Wassmuth, 26 kontaktade den nigerianska popstjärnan May D för att berätta att hon gillade det hon hört. – Jag följde honom på Twitter, och skickade något meddelande, men han var inte så intresserad då han hade flickvän, berättar Carolina. Men till sist, för drygt fyra år sedan, bestämde de träff i London. – Två veckor senare åkte jag till Nigeria, utan att berätta för någon, säger Carolina. Nu är de gifta och väntar sitt första barn tillsammans. – Det kom så naturligt, vi var så lika och har samma mentalitet. Det är inte så ofta man träffar någon som man funkar så bra ihop med, speciellt inte när man kommer från så olika ställen.

”” Hon får gärna hamna i ”negertrubbel”, det skulle jag inte bry mig en sekund om, då hon går och flashar sin ynkliga manipulativa personlighet precis som de flesta med psykiatriska diagnoser, jag minns då jag läste medicin och psykiatri i Lund och man pratade ofta om dessa subversivt utmanande personligheter. Så lycka till! ””

GT

 

Annonser