Brott

Amani Madi som mördade Yara 8 år fick utbrott på Hinseberg

”” Amani Madi som misshandlade Yara till döds och dömdes till livstids fängelse har uppenbara problem på kvinnofängelset Hinseberg. Hon har varit inblandad i flera incidenter och tilldelats en varning. ””

Yara var bara åtta år gammal när hon misshandlades till döds av sina fosterföräldrar. Flickans fostermamma, Amani Madi, dömdes till livstids fängelse – och hennes vistelse på Hinseberg har sedan dess kantats av problem. Efter att ha misshandlat en i personalen har Madi nu tilldelats en varning av Kriminalvården.

”” Förhoppningsvis ska denna kvinna sitta där länge och sona sitt vidriga brott, man mådde illa då man läste om hur flickan systematiskt misshandlades till döds och fick slava för att inte brännmärkas med ciggaretter.  Bland det vidrigaste jag läst om alltså. ””

Expressen

 

Annonser